Snabba svar som alla kan förstå

städprodukter

Varför ska du inte sköta flyttstädning själv?

Om du ska flytta från en lägenhet så vet du att den ska städas. Det är svårt att komma runt det där med flyttstädning och du vill inte slarva med den. Det kan blir dyrt. Dyrare än att leja en städfirma eller flyttbolag som kan ta hand om städningen åt dig.

Det finns flera skäl till varför du inte bör sköta flyttstädningen på egen hand. Idag kan du få proffsiga flyttstädningstjänster i Sveriges alla städer. Med flyttstädning Eskilstuna, Västerås, Stockholm och Lund kan erbjuda så finns det ju ingen anledning att stressa med detta moment.

Här är anledningarna till att låta städbolaget sköta flyttstädningen:

Tidsbesparing

Att städa en hel lägenhet, särskilt efter en flytt, kan vara en tidskrävande process. Genom att anlita en professionell tjänst kan du fokusera på andra aspekter av din flytt, som att packa upp och bosätta dig på din nya plats.

Det kan ju vara så att du har tagit en hel del ledigt från jobbet för flytten och då blir det svårt att få mer ledighet. Eller så vill du inte offra dina semesterdagar på flytten. De kommer du att behöva när det blir sommarlov eller då vintern känns för tung att orka med dag ut och dag in på jobbet.

spar tid

Effektivitet

Professionella städare har rätt verktyg, produkter och expertis för att städa effektivt. De vet hur man rengör olika typer av ytor och kan hantera svåra fläckar eller områden med smuts som du kan kämpa med. Det som du hade lagt flera timmar på är klart på nolltid med städare som kan det där med flyttstädning!

Energi och stress

En flyttstädning kan vara både fysiskt och mentalt dränerande. Efter att ha packat, organiserat och flyttat dina tillhörigheter kanske du inte har orken eller lusten att städa din gamla lägenhet noggrant. Om det är lördag kan du ju bli rent av upprörd över att detta är vad du lägger din lediga dag på. Du kanske riskerar att gå in i väggen av detta.

jobbig städning
Undvik att gå in i väggen av flyttstädningen!

Tuffa regler i hyresavtal

Vissa hyresavtal har mycket specifika städkrav som måste uppfyllas. Professionella städare kan se till att ingenting förbises och att jobbet uppfyller de nödvändiga standarderna. Du behöver inte oroa dig för att det skulle bli klagomål på flyttstädningen vid senare tillfälle.

Uppmärksamhet på detaljer

En professionell städservice är sannolikt mer noggrann än en trött person som precis har slutfört en flytt. De kommer att rengöra områden som du kanske inte tror att det går att rengöra som inuti apparater och bakom radiatorer.

Hälsoskäl

Om du lider av allergier eller andningsproblem kan rengöring röra upp damm och andra allergener. Du kan drabbas av utslag på kroppen och andra jobbiga hälsoproblem bara för att du bestämmer dig för att klara flyttstädningen själv. En professionell städtjänst kan hantera denna uppgift samtidigt som du håller dig borta från potentiella triggers.

Städning som lever upp till höga krav

En professionell städtjänst måste upprätthålla hög standard för att behålla sitt rykte och tillfredsställa sina kunder. Du kan förvänta dig en hög nivå av renlighet när du anlitar en ansedd tjänst.

 

Så även om det inte är omöjligt att städa en lägenhet själv efter flytt så kan det ge många fördelar att anlita en professionell städtjänst och göra din flytt mindre stressig. Det här är inte som att hacka lök eller torka av ett köksbord. Unna dig själv hjälpen och gör något vettigare med din tid!